• %

71367 LEGO Super Mario Mario maja ja Yoshi laiendusrada

Ei ole veel arvustusi
| Logi sisse
€ 25.90 € 34.90

Laos olemas

  • Vanusele: 6-...
  • Koosneb: 205 osast
  • Mõõdud: 26*18.8*6
  • Tootekood: 71367
Hoiatus! Lämbumisoht. Väikesed osad.
Hoiatus! Lämbumisoht. Väikesed osad.

 Fännid saavad täiustada LEGO® Super Mario™ mängu ja nautida loomingulisi rollimänge selle Mario maja ja Yoshi laienduskomplektiga (71367). See kogutav mängukomplekt sisaldab ehitatavat maja, millel on avanev uks ja katus, millel all on täheplokk. See on suurepärane kingitus lastele, kellel on olemas Mario seikluste alustusrada (71360). Komplekti kuuluvad ka võrkkiik, kus saab LEGO Mario™ (figuur ei kuulu komplekti) magama kiigutada, lisaks Yoshi ja Goomba mängufiguurid, millega mängida ja võita münte.

Vinge rakendus
Tasuta LEGO Super Mario rakendus sisaldab lahedaid vaatamistööriistu, mis aitavad seda moodulit ehitada. Lisaks sisaldab rakendus soovitusi loominguliselt ehitamiseks ja mängimiseks ning pakub turvalist platvormi, kus lapsed saavad oma loomingut jagada.

Parimad kingiideed
Inspireerivad LEGO Super Mario mängukomplektid toovad armastatud tegelaskuju pärismaailma. Alustusrada, laienduskomplektid ja võimenduskomplektid on lõbusad LEGO kingitused loomingulistele lastele ja kõigile fännidele, kes saavad ise luua ainulaadseid väljakutseid, võistelda sõpradega või mängida üksi.

Lapsed saavad teenida digitaalseid münte järgmisele tasemele jõudmise eest ja nautida rohkelt rollimänge, kui nad lisavad selle armsa Mario maja ja Yoshi laienduskomplekti (71367) oma LEGO® Super Mario™ komplektile Mario seikluste alustusrada (71360).
See kogutav mängukomplekt sisaldab klotsidest ehitatud maja, mille avatava katuse all on täheplokk, lisaks võrkkiike ning Yoshi ja Goomba figuure LEGO® Mario™ (figuur ei kuulu komplekti) jaoks.
Kiiguta LEGO® Mario™ (figuur ei kuulu komplekti) võrkkiiges magama, pane ta rääkima, asetades ta oma sõbra Yoshi sildile ja alista Goomba – see laienduskomplekt pakub erinevaid lõbusaid viise mänguvõimaluste täiustamiseks.
See 205-osaline loominguline LEGO® ehituskomplekt on lõbus sünnipäeva- või pühadekingitus alates 6-aastastele lastele, virgutades nende kujutlusvõimet ja võimaldades neil lisada Mario seikluste alustusrajale ainulaadse taseme, mida nad saavad kohandada.
See moodul on algkujul 13 cm kõrge, 25 cm lai ja 17 cm sügav, kuid seda saab mitmel viisil ümber paigutada ja kombineerida alustusraja ning muude LEGO® Super Mario™ laienduskomplektidega.
Selle loomingulise ehitusmänguasja jaoks pole patareisid vaja – see ärkab ellu, kui see kombineerida alustusrajakomplekti LEGO® Mario™ figuuriga. Komplektiga on kaasas selged juhised, et lapsed saaksid enesekindlalt ehitada.
Lapsed leiavad tasuta LEGO® Super Mario™ rakendusest digitaalseid ehitusjuhiseid, lahedaid vaatamistööriistu ja turvalise platvormi oma ideede jagamiseks. Ühilduvate Android- ja iOS-seadmete loendi leiad aadressilt LEGO.com/devicecheck.
Kogutavad LEGO® Super Mario™ mängukomplektid toovad kuulsa tegelaskuju pärismaailma, pakkudes fännidele tohutult võimalusi väljakutsete laiendamiseks, ümberehitamiseks, kohandamiseks ja uute väljakutsete loomiseks.
LEGO® klotsid vastavad juba 1958. aastast tööstusharu rangeimatele standarditele. Need on vastupidavad ning alati hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad – ehitamiseks ega ümberehitamiseks pole vaja supertähe jõudu!
LEGO® klotse ja osi testitakse kõikvõimalikul moel. Nii võid kindel olla, et see loovust toetav ehitusmängukomplekt vastab rangeimatele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.