• Education

45028 LEGO DUPLO Education Minu XL maailm

Ei ole veel arvustusi
| Logi sisse
€ 335.90

Laos olemas

  • Vanusele: 2-6
  • Koosneb: 480 osast
  • Mõõdud: 49*58.5*19
  • Tootekood: 45028
Hoiatus! Lämbumisoht. Väikesed osad.
Hoiatus! Lämbumisoht. Väikesed osad.

 LEGO Education Minu XL maailm on täiuslik komplekt koolieelikutele, aidates neil ümbritsevat maailma uurida ja avastada.
Komplekt on loodud erinevate eluliste rollimängude mängimiseks. Töötades väikestes rühmades, saavad lapsed kasutada värvilisi LEGO DUPLO klotse, figuure, rattabaasi, aknaid, uksi ja ehitusplaate, et ehitada oma kodu, restoran, bussipeatus, haigla ja tuletõrjehoone. Samuti avastavad nad lennuki, auto ja isegi allveelaeva ning kasutavad oma kujutlusvõimet fantaasialoomade loomiseks ja omaenda lõbusate lugude koostamiseks.
Minu XL maailm sisaldab kõike, mida õpetajad vajavad inspireerivate tegevuste läbiviimiseks, sh 5 ideekaarti ja 10 kahepoolset ehituskaarti. LEGO Education alushariduse kontseptsioon loob vundamendi laste õppimisele ja kirele elukestva arengu vastu, stimuleerides nende loomuomast uudishimu uurida üheskoos ja õppida läbi mängu.
Minu XL maailm komplekti saab kasutada koos teiste LEGO Education toodetega, et arendada laste sotsiaalseid, emotsionaalseid ja keelelisi oskusi, aga ka iseseisvat ja vaba mänguoskust ning esimesi oskusi loodusteadustest. Komplektiga sobivad hästi kokku näiteks LEGO Education Loomad (45029L) ja Inimesed (45030L).

Kui Sul tekkis küsimusi, siis võta meiega julgesti ühendust. Aitame Sul vastused leida.