10944 LEGO DUPLO Town Kosmosesüstiku missioon

Saada väikelapsed loomingulise mängimise universumisse

Ei ole veel arvustusi
| Logi sisse
€ 19.90

Juba otsas

  • Vanusele: 2-...
  • Koosneb: 23 osast
  • Mõõdud: **
  • Tootekood: 10944

Kingi väikesele ehitajale LEGO® DUPLO® Town Kosmosesüstiku missiooni (10944) komplekt ning vaata, kuidas nende kujutlusvõime ja oskused uutesse kõrgustesse tõusevad.

Lastele mõeldud kosmoseraketti kujutav õpimänguasi

Pisikestele ehitajatele sobiv kosmosemänguasi pakub kõike, mida vaja. Väikesed astronaudid saavad mängida universumiteemalisi loovaid mänge kas koos vanemate või mängukaaslastega – ehitada kosmosesüstikut, saata astronaute kosmosesse ning mõelda välja lõputuid uurimis- ja avastamislugusid. Kui laste kujutlusvõime nad maa pealt kaugele viib, arenevad nende kognitiivne ja ruumiline mõtlemine ning peenmotoorikaoskused.

Praktilised õppimist toetavad väikelaste mänguasjad

LEGO DUPLO mänguasjade abil saad koolieelikutele pakkuda toredaid avatud mängimise, eneseväljenduse ja rõõmsa õppimise võimalusi. DUPLO mängukomplektid aitavad lapsevanematel väikelastega koos mängides osa saada nende olulistest arenguetappidest.

  •   Rõõmusta pisikest astronauti LEGO® DUPLO® Town Kosmosesüstiku missiooni (10944) mängukomplektiga. See mitmekülgne mänguasi lubab mängida lõputuid loomingulisi rollimänge ning toetab füüsilist ja vaimset arengut. Komplektis on mees- ja naisastronaudi figuurid, kokkupandav avatava kere ja pöörlevate ratastega kosmosesüstik, liigutatav redel ning rataste ja pöörleva radariga bagi. Laste kognitiivset ja ruumilist mõtlemist ning peenmotoorikat aitab arendada lõputu universumi avastamineavatud mängudes. Väikelastele sobiv mängukosmosesüstik on erakordne kingitus alates 2-aastastele ja vanematele koolieelikutele. Sobib suurepäraselt lastele sünnipäeva-, jõulu- või pühadekingiks. Mõõtmed: üle 20 cm kõrge, 15 cm lai ja 9 cm sügav. Mängukomplekt on mitmel eri viisil kokkupandav ja seda saab hõlpsasti kombineerida teiste LEGO® DUPLO® linna mänguasjadega. Ehitusjuhised sisaldavad lahedat piltidest lugu komplekti kuuluvate mudelitega, et pakkuda loovaks ehitamiseks ja kujutlusvõimet arendavaks mängimiseks lisapõnevust. Kõik LEGO® DUPLO® mängukomplektid on asjatundlikult kujundatud ja hõlmavad loomingulisi funktsioone, mis innustavad avatud ja arendavat mängu ning millest saavad koos lastega osa ka vanemad. LEGO® DUPLO® mängukomplektid vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele, mis tähendab, et väikestel sõrmedel on neid lihtne haarata, paigutada ja eraldada. Nii on see olnud juba aastast 1969. LEGO® DUPLO® klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et veenduda nende vastavuses lastetoodete rangetele ohutusnõuetele.